Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Най-продавани

270010W КАЛЕРЧЕ ЗА ПРАВА МАШИНА, БЯЛО

270010W КАЛЕРЧЕ ЗА ПРАВА МАШИНА, БЯЛО

Цена без ДДС: 0.50лв.
Цена с ДДС: 0.60лв.
55623А КАЛЕРЧЕ ЗА ПРАВА МАШИНА, АЛУМИНИЕВО, С ПРОРЕЗ

55623А КАЛЕРЧЕ ЗА ПРАВА МАШИНА, АЛУМИНИЕВО, С ПРОРЕЗ

Цена без ДДС: 1.50лв.
Цена с ДДС: 1.80лв.

Условия за ползване

Как да търсите 
Изберете вашия удобен начин за търсене: 
•Имаме прецизна търсачка - идеално, ако не знаете без грешки кода на даден продукт. Тя ще ви даде списък с предложения. 
• Подробен списък на категории - на главната страница 
• Разширено търсене с възможност за ограничение на определена категория 
След като изберете съответната категория от менюто или с помощта на прецизна търсачка, ще се появи, това, което ви дава възможност да ограничите вашите търсения. 
Забележете: подкатегория, в която се намирате в момента, ще се покаже автоматично. 
Изхождайки от избраната категория в списъка на продуктите, можете да използвате и опции за филтриране. Изберете продукти от ценовия диапазон, която ви интересува, тези на любимата си марка, като е избран технически параметри или просто тези, на разположение "в наличност". Бързо, лесно и удобно.
За нещо, което Ви интересува, и не го намирате на сайта, моля свържете се с нас на мейл antexbg@abv.bg, или на телефон +359 898 66 9024.
 
Как да поръчате :
За да станете клиент на нашия електронен магазин, че е достатъчно да попълните и да ни изпратите регистрационна форма. 
Получавате гарантирано: 
• възможност да пазарувате онлайн 
• индивидуална партида в Antex Machinery Ltd 
• участие в "само днес" специални промоции 
• проверка на Вашите индивидуални отстъпки за търговци, или отстъпки за количество 
 
Моля, отбележете, че влизането и личните Ви данни в сайта са строго поверителни и не се показват на трети лица. Поръчка, направена от някой друг, използвайки вашата електронна поща и парола ще бъдат изпратени на адреса, посочен във формуляра за регистрация, в поръчката като на регистриран потребител. 
Онлайн поръчки от страни извън Европейския съюз, ще бъдат третирани като искане за оферта - т.е. не се задължава да закупят. След изчисляване на общите разходи за транспорт, ние ще представим окончателната оферта.
 
Ценова политика 
Цените представени в Antex Машини ООД електронен магазин са реализирани само за поръчки, подадени чрез този електронен магазин. 
На продуктовите карти нетните цени франко склад Варна са показани, но в резюмето на количката ние допълваме информацията за цените на задължителния ДДС 20% (за клиенти от Европейския съюз, но само за тези, които не разполагат с номер по ДДС на ЕС). 
Експортни фактури и фактури за клиенти от страните от ЕС, които са получили разрешение за извършване на сделки между страните от ЕС (които имат валиден ДДС номер за ЕС), са направени с 0% ДДС. 
Ние си запазваме правото да отменим или променим сделките, в ситуация, когато, по технически причини, цената, посочена в интернет не е актуална, и клиентът няма да приеме новата актуална цена сума. Разходи, произтичащи от този казус, не се налагат на клиентите.
 
Политика на връщане или рекламация
Всеки клиент има право да подаде заявка за връщане поръчаните продукти в срок от 10 дни от датата на получаване. През този период клиентът трябва да уведоми продавача (Antex Machinery LTD) в писмена форма за рекламацията и върне стоката в рамките на 14 дни. Върнатите стоки трябва да бъдат неизползвани, в оригиналната си опаковка, здрави и заедно с документа за продажба. В такъв случай ние ще върнем парите или ще заменим стоката - в брой или чрез банков превод по банковата Ви сметка. Ако плащането е направено от карта, възстановяване ще бъде направена върху картата, която е била използвана за извършване на плащането. Разходите за доставка на върнатите стоки се поемат от клиента. 
Изключенията са машини, резервни части и устройства с голяма стойност - на интернет поръчки на такива, те ще бъдат предварително писмено потвърдени от Вас. След писмено потвърждение, връщане на такива продукти няма да бъдат приемани.
Всички клиенти във и извън Европейския съюз се приканват да поръчват разумно като връщането може да бъде невъзможно или икономически необосновано, защото евентуалните митническите формалности и възможни такси, транспорт и мита ще трябва да бъдат поети от тях.
 
Процедура за подаване на жалби: 
В случай на гаранционен иск, клиента е длъжен да: 
• Незабавно да уведоми Изпращача за открити грешки и дефекти, и да информира, за начина на доставка на продукта в гаранция (лично от клиента, или по куриер) на следния адрес: 9000, Варна, България, Бул. Христо Ботев N1. Антекс Машинари ЕООД
Защита продукта при транспорт. 
Изпращача не носи отговорност за повреди на продукта или други щети, понесени от клиента, преди действителната доставка на продукта на получателя. По-специално не носи отговорност за загуба или повреда по време на транспортирането. Вреди, причинени от недостатъчната защита на продукта при транспорт, не са обект на гаранционни ремонти.За тази цел ние изпращаме всичко със съответната застраховка на товара, стикери за чупливост и обявена стойност. При установени дефекти при транспорт, моля обърнете се към избрания от Вас куриер!
Продуктът по гаранцията, трябва да бъде придружено от: 
• доказателство за покупката и документ за гаранцията (ако е доставен с продукта) 
• подробно описание на повредата 
• данни за контакт 
Изпращача няма да се взема предвид гаранция и няма да прави никакви ремонти в случай на искове, които не съдържат всички приложения, посочени по-горе. 
Изпращача ще отстрани гаранционната повреда възможно най-скоро, не по-късно от 30 дни след приемането на продукта за ремонт. Този срок може да бъде удължен, ако е необходимо да внасят специални части (за които клиентът ще бъде информиран).
За всякакви въпроси относно гаранцията и връщане на продукт закупен от нас, моля да се свържете по телефон, мейл или във формата за контакти!
 
Реализация и доставка
Клиентите от Европейския съюз: 
Поръчки, направени и платени до 12 00 (12:00 GMT + 1) работен ден, ще бъдат изпратени на същия ден. В случай , че наличността на поръчания продукт е изчерпана - ние ще го достави след съответен срок за доставка, за който ще бъдете уведомени! (няма да се налага да чакате за наличните продукти - такива ще бъдат изпратени веднага). 
Всички клиенти ще получат нашите продукти директно на домашния, или фирмения си адрес като пратката има добавена стойност ДДС 20%.
Нашата наличност е франко склад, Варна, 9000, България. При финализиране на поръчка, клиента може да избира своя куриер и тип доставка.
• Тип на доставка 
• Спедитор, куриер или обикновена поща за сметка на клиента 
• Ако ще организирате транспортирането от ваша страна, или самостоятелно моля потвърдете условия FOB 
Транспортните разходи автоматично се фактурират като отделна позиция от съответния куриер. 
Ние не калкулира никакви допълнителни такси - вие плащате само за стоките и техния транспорт. В случай, че неоправдано не вземете доставен продукт - те ще се върнат към Антекс Машинари ЕООД и вие ще бъдете таксувани за пратката.
Поръчки, направени преди 14:00 в работен ден, ще бъдат изпратени на същия ден.
Доставки в България се реализират с Български пощи или куриер спедитор, в зависимост от характера и параметрите на пратката. Цената на доставката "за всяко място в България, включително застраховка е в зависимост от ценовата листа на избрания куриер
• При поръчка над 300 лева нетна стойност ще бъдат доставени до всяка точка на България безплатно 
За всяка пратка до 300 лева, ще бъдат добавени транспортни разходи.
Има също така и възможност лично предаване
 
Начин на плащане 
Клиентите от България могат да избират: 
• Плащане в аванс по банков път
• Наложен платеж 
• Плащане в брой при лично получаване 
• Плащане с карти 
• Други методи на плащане (например след доставка), са на разположение след предварителна уговорка. 
В случай на големи поръчки на висока стойност, ние си запазваме правото да променим начина на плащане. При внос на каквито и да било специални машини или резервни части, може да бъдете информирани за необходимостта от авансово плащане. Ако променим начина на плащане, имате право да откажете вашата поръчка, без да давате обяснение.

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Нови продукти

Водач за прикачане на цип за по-едри ципови ленти

Водач за прикачане на цип за по-едри ципови ленти

Цена без ДДС: 20.00лв.
Цена с ДДС: 24.00лв.
Водач за прикачане на цип

Водач за прикачане на цип

Цена без ДДС: 18.33лв.
Цена с ДДС: 22.00лв.
Ел. педал за домашна шевна машина PFAFF

Ел. педал за домашна шевна машина PFAFF

Цена без ДДС: 120.00лв.
Цена с ДДС: 144.00лв.